Skip to main content

auraus & hiekoitus

helpompaa kulkemista, vähemmän loukkaantumisia

Meiltä talvikunnossapitotyöt sujuvat vuosikymmenten kokemuksella. Olemme panostaneet laadukkaaseen lopputulemaan ja kehittäneet kalustoamme, jotta  aurausjälki olisi mahdollisimman tasainen ja karhea.

Sovimme asiakkaiden kanssa kohteiden lumenläjityksestä ja huolehdimme ettemme toiminnallamme tuki kenenkään muun liittymiä. Työn laatu on meille tärkeää – aina on aikaa putsata liittymä, jos sinne on pursunnut lunta.

Auramme ovat olleet jo vuosia varustettuna sivusiivillä, joilla vältämme lumen pursuamisen ja kaikille esteettömän kulkemisen. Ei ole kivaa tulla töistä kotio, jos aura on lykännyt tieltä lumet pihaliittymään.

Me Maanrakennus Antero Jokisella hoidamme myös hiekoitustyöt ja vuosittain kylvämmekin sepeliä satoja tonneja. Liukastumiset maksava yrityksille suuria summia vuodessa, siksi meiltä on mahdollista saada sopimukset, jotka pitävät sisällään hiekoituksen aina auruksen jälkeen. Hiekoituksen vähäisyys ei siis ole meidän valinta – meiltä saat hiekoituksen vaikka Juhannuksena!

Talvikunnossapidon hoidamme tällä hetkelle kahdella pyöräkuormaajalla (10 t ja 5 t). Työntekijämme ovat perehdytettyjä ja päivystysringissä heitä on vaihtelevasti 8–10 kpl. Lumipäivystyksestä ja hälytyksestä vastaa aina yksi päivystäjä. Talvella meillä nukutaankin yöllä pätkäunia, sillä päivystyvuorossa on aina 2 kuljettajaa, jotka päivystäjä tarpeentullen hälyttää töihin.

maarakennus antero jokinen oy

päivystävät työntekijät ovat valmiina auraamaan ja hiekoittamaan kun talvi yllättää.