Skip to main content

Vesihuolto

vuosien kokemus & koulutus näkyy ammattitaitona

Vesihuoltoasentajiemme huoltoautoista löytyvät kaikki tarvittavat työkalut. Olemme kouluttaneet asentajamme muoviputkien pusku ja muhvihitsauksiin päteviksi. Hitsauskoneita on useita, joten työt luistavat.

Suurin osa asentajistamme on koulutettu kuumailma ekstruuderi hitsaajiksi. Pystymme työmaalla sujuvasti ekstruuderilla tekemään kaivoihin muutokset, mikäli suunnitelmiin tulee muutoksia.

Asentajillamme on vyöllään kilometreittäin asennettuja vietto- ja paineputkia (32 m – 1200 mm). Meiltä hoituu myös vesijohtojen sujutukset. Olemme sujuttaneet talohaaroja sekä isompiakin linjoja vesilaitoksille. Olemme panostaneet viemärivesien hallintaan ja ohipumppauskalustoon ja useinmiten pystymmekin omalla puppauskalustollamme hoitamaan työmaan ohipumppaukset.

Kaivuutöissä ja putkiarinoiden rakentamisessa meillä on jo vuosia ollut apuna kaivinkoneissa 3D-mittalaitteet. Kaikki koneemme ovat nällä GPS-mittalaitteilla varustettuja. Tarkan asennuksen asentajamme tekevät toki autoistaan löytyvillä putki- ja tasolaasereilla.

Oli sitten kohteenne perinteinen aukikaivuu tai ns. menetelmäsaneerauskohde olemme valmiita tarttumaan haasteeseen. Meillä tykätään haasteista ja asentajamme janoavatkin koko ajan vaativimpia kohteita rakennettavaksi.

maarakennus antero jokinen oy

toteutamme perinteiset aukikaivuut sekä katusaneeraukset kanta-hämeen ja pirkanmaan alueella